zondag 19 december 2010

Holiday - Vampire Weekend

Holiday, oh holiday, and the best one of the year

Jeeeuuuu eindelijk kerstvakantie! De leukste vakantie van het hele jaar, vanwege Kerst, mijn verjaardag en oud en nieuw. Het enige wat hem nog beter kan maken is als hij langer zou duren. Die twee weken zijn zo voorbij! Zeker met mijn megadrukke vakantie. Hier even een update wat ik allemaal moet/ga doen deze vakantie:
- werken en geld verdienen
- naar Rotterdam! Shoppen en naar de schouwburg. Ik verheug me al weken op de Primark en de New Look... :$
- nog een laatste dagje Apenheul dit jaar, om mijn kerstpakket daar op te halen. Hoewel ik niet zeker weet of ik dan kan, omdat ik ook moet werken die dag bij mijn andere baantje...
- HEEL. VEEL. SIMSEN. Kinderachtig he. Maar hee, het is nu vakantie dus mag het wel. Tijd zat toch :)
- Huiswerk: leren voor Engels examen, ontzettend veel Latijn vertalen, biologie 1000 paragrafen... :(
- Kerst! Het leukste feest van het hele jaar!
- mijn verjaardag! Het andere leukste feest van het hele jaar! En deze keer is het extra feest omdat ik 18 word. Mijn feest geef ik pas een paar weken later, na de flexexamens. Nog iets om naar uit te kijken.
- oud en nieuw. Oh jammie, al die oliebollen!
- Eclipse kijken, met jammie Robert, jammie Taylor en die nieuwe slechte vampier die dood gaat aan het eind maar die wel ver-ru-ku-luk is om naar te kijken :)
- misschien nog een dagje naar Arnhem met de hele familie
- heel. veel. lezen.

Een lekker volle vakantie dus. Beetje jammer dat ik veel moet werken, maar het brengt wel geld in het laatje dat ik lekker kan uitgeven in R'dam. Oh en ik wil nog wat geven aan het glazen huis.
En ook wil ik nog de bladmuziek van Chritmas Lights van Coldplay. Dat is zooooo'n mooi liedje. Ik wou dat ik hem op de piano kon.

Nou, genoeg geblogt voor vandaag. Straks ga ik lekker lezen in mijn nieuwe boek van Sinterklaas en daarna simsen(A)

XOXO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten