donderdag 23 december 2010

Yr City's A Sucker - LCD Soundsystem

Oh how I looooooooove Rotterdam!
Het is zo'n heerlijke stad! Heel gezellig en de winkels zijn zooooo leuk! Eergister was ik er and I had the time of my life. Zoals altijd als ik in R'dam ben hihi. Het was hartstikke gezellig, we gingen met tout la familie.
Eerst met mijn zusje naar het Alexandrium om naar de Primark te gaan. Wat een vreselijke ordinaire goedkope heerlijke winkel is dat ook. Ze hebben er echt de meest fantastische dingen. Als ervaren Primark-koper heb ik inmiddels wel door dat je er echt géén kleren moet kopen, hoe leuk ook, omdat het gewoon KUTkwaliteit is. Maar de sieraden zijn zo mooi en zo ontzettend goedkoop. En de tassen ook. Elke keer dat ik er ben koop ik minstens één ring en een tas. Zo ook nu weer. Foto's volgens snel!
Ik heb een superlief lammy tasje gekocht, een ring met een diamant, sokken (die koop ik er altijd haha, 3 euro voor 6 paar sokken. Heerlijk toch!), sloffen, een heeeeerlijke badjas met Scandinavische print (voor 8 fucking euro) en nog wat spulletjes. Verder heb ik me ontzettend ingehouden, maar ik had ook niet erg veel geld. Nog een kettinkje en een vestje bij de New Look. Er was overal sale, zo ook bij de New Look: pumps voor 12 euro! Maar helaas hadden ze de mooie niet meer in mijn maat. Boehoe.
En daarna met z'n allen naar de schouwburg. I had a great time!

Wat er nog meer 'on my mind' is, is de Serious Request van 3fm. Ik vind het zo'n goed en mooi initiatief. Het is nu dag 5 en de teller staat al op 3,1 miljoen euro! Echt hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor het goede doel. Overigens belachelijk dat de regering het eindbedrag dit jaar niet wil verdubbelen. Maargoed, het was nooit mijn bedoeling om hier een beetje de politiek af te zeiken :)
Ik ga morgen nog even een plaatje aanvragen met mijn zusje! Een mooie besteding van mijn net verdiende loon.

A very merry Christmas to y'all!
XOXO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten